Contact

t: 051/30.17.45
info@t-hoornaerts.be

Kachtemsplein 13
8870 Kachtem

Een thuis voor feesten

Vijf generaties al verwelkomen de Hoornaerts hun gasten thuis.
Al meer dan 125 jaar is hun huis naast het kerkje van Kachtem het kloppende hart van de gemeente.

In het gezellige dorpscafé en in de luisterrijke feestzalen van de Hoornaerts genieten hun gasten van een zorgvuldig geschonken glas, heerlijke gerechten en een warm onthaal.


t’hoornaerts – dat is zoals de kachtemnaars ‘bij de Hoornaerts’ uitspreken –
is dan ook synoniem voor gastvrijheid.

't Hoornaerts

In de geheel vernieuwde feest-ruimtes die met warme materialen zijn vormgegeven in een hedendaags design en in het weldadige groen van de fraai aangelegde terrastuin, vindt u het uitgelezen kader voor een feest op maat van uw wensen.

Capaciteit: tot 200 personen

Maître - Stijn Hoornaert

Vooraf werkt maître Stijn het feestprogramma en de decoratie uit die precies beantwoorden aan wat u verlangt. Op het feest zelf waakt hij erover dat uw partij vlekkeloos verloopt.

Chef - Bart Hoornaert

In de gerechten en wijnen van chef Bart proeft u de jarenlange ervaring die hij opdeed in een tweesterrenrestaurant. Hij combineert de familierecepten die hij van zijn (groot)ouders erfde, met verfijnde gastronomie.

Business

Ook voor bedrijfsevenementen, seminaries, productvoorstellingen of bedrijfsfeesten verzorgen wij voor u alle nodige infrastructuur.

Reservaties

Voor uw babyborrel of communiefeest, uw huwelijksfeest of jubileum, voor een feestelijk treffen met uw familie, vrienden of vereniging, rouwmaaltijd of bedrijfsevenement maak een afspraak met Stijn Hoornaert. Mail hem via stijn@t-hoornaerts.be, of bel hem op 0478 39 24 37

Contact

Kachtemsplein 13
8870 Kachtem
t: 051/30.17.45
info@t-hoornaerts.be